Yhteydenotot

anu@nivelkuntoutus.fi tai puh. 040 7180591


Nettiajanvaraus 24/7

Varaa aika - tule kuntoon

AJANVARAUKSET NETISSÄ JA PUHELIMITSE

Hieronnat ja naprapaattihoidot Kouvolassa Naprapatia, hieronta, kehonkoostumusmittaukset, teippaukset ja harjoitusterapia. Et tarvitse lääkärin lähetettä tullaksesi naprapaatin vastaanotolle. Tervetuloa hoitoon, jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta niin soita. Kaikki mahdolliset hoitoajat eivät ole verkkoajanvarauksessa näkyvissä. Muista vastuullinen toiminta koronaviruksen aikana (lisäohjeet sivulla alempana)!

AJANVARAUS VERKOSSA 24/7

MA-SU: PUHELIMELLA TILAUKSET p. 040 7180591 (klo 8-20)

 • Akuuttiajat hoidoille samalle päivälle tai viikonlopuksi (Vartiotie 5 -hoitohuone).
 • Ajanvaraukset ja peruutukset.
 • Yrityskäynnit.
 • Lahjakorttitilaukset.
Tiedustelut myös anu@nivelkuntoutus.fi.TANSSI- JA RYHMÄLIIKUNTAPALVELUT

Tanssiliikunta (kilpatanssi, lavis, soololattarit/bailatino, tanssiliikunta, paritanssit, pyörätuolitanssi) ja ryhmäliikuntapalvelut kuten liikkuvuusharjoittelu/venyttelyHINNASTOT

Hoitohinnat esim. 45 min: naprapatia 51 € ja hieronta 39 €. Huomioithan myös toimipaikka kohtaiset maksukäytännöt.

Maksut: Vartiotie 5 -toimipiste, liikunnanohjaus ja koti/yrityskäynnit

» NIVELKUNTOUTUS POSITO HINNASTO (PDF)

Tarkemmat aikaperusteiset hinnat näkyvät hinnastosta. Sopimusasiakkaille kuten Terpsikerhon jäsenet -10% hoitohinnasta.

Smartum Hyvinvointi: Nivelkuntoutus Posito. Smartum Liikunta: Anu K Peltonen Tmi.     EazyBreak Hyvinvointietu XCK6 ja Liikuntaetu PDU2     E-Passi Hyvinvointi: Nivelkuntoutus Posito | ePassi Sportti: Anu K Peltonen Tmi     Edenred liikuntaetu Nivelkuntoutus Posito    Maksut: Terveystalo Kouvolan toimipiste

Terveystalolla maksut suoritetaan Terveystalon asiakaspalvelupisteeseen Terveystalon hinnaston mukaisesti. Hoitohintaan (NAPRAPATIA: 51 €/ 45 min, 59 €/ 60 min | HIERONTA: 39 €/ 45 min, 46 €/ 60 min) lisätään voimassa oleva kantamaksu ja sarjakäynnin palvelumaksu. » Lue lisätietoa Terveystalon maksuista.

Hoidoista ei saa vähennettyä Kela-korvausta. Tarkista omasta vakuutusyhtiöstä naprapaattihoitojen korvauskäytännöt omassa vakuutuksessasi.Tiedustelut hoidoista

Ajanvaraus koronaviruksen aikana

Jos kuulut riskiryhmään, niin ota yhteyttä puhelimitse 040 7180591 (klo 8-20) tai sähköpostilla anu@nivelkuntoutus.fi varataksesi ajan hoidollesi. Huolehditaan yhdessä, ettei virukset leviä huolellisella hygieenialla ja vastuullisella käytöksellä. Ethän tule hoitoon flunssaisena, olet matkustanut ulkomailla 2 viikon aikana tai jos olet altistunut koronavirukselle. Pidä myös omakaranteenia ulkomaille suuntautuneiden matkojen jälkeen. Kiitos yhteistyöstä.
Itse olen täysin rokotettu koronaa vastaan sekä minulla on voimassa oleva influenssa rokotus myös. Käytän maskia koko hoitotilanteen ajan. Toivon nyt Omikron-variantin vuoksi asiakkaalta maskin käyttöä hoidon ajan.Yrityksen Nivelkuntoutus Posito | Anu K Peltonen Tmi palveluihin kuuluvat:

 • naprapaattinen manuaalinen terapia (sis. kliinisen tutkimisen, hoitokäsittelyt ja harjoitusterapian)
 • mobilisoiva hieronta (ei sis. kliinistä tutkimusta, manipulaatiohoitoja eikä kotiharjoitteiden ohjausta)
 • ultraäänihoidot (naprapatia) Vartiotie 5 hoitohuoneella
 • Inbody-kehonkoostumusmittaukset (M-Trainer) Vartiotie 5 hoitohuoneella
 • teippaukset nivelten tukemiseksi tai liikeratojen ohjaamiseksi
 • lääketieteellinen harjoitusterapia ja liikkuvuusharjoittelu
 • tanssiliikunnan ohjaus.
 • Lue tarkemmin naprapatian hoitomuodoista
Toimin Kaakkois-Suomen alueella, Kouvolassa ja lähikunnissa. Teen yrityskäyntejä.

Yhteydenotot ja tiedustelut:

040 7180591, anu@nivelkuntoutus.fi

*NMT = naprapaattinen manuaalinen terapia

Yrityspalvelut

 • Anu Peltonen, naprapaatti AMK ja tanssiohjaaja, Kouvola

  Huolehditaanko teidän yrityksessänne henkilökunnan ja yrittäjän itsensä hyvinvoinnista? Tilaa nyt naprapaatti Anu hoitamaan ja hieromaan teitä yritykseenne paikan päälle tai tilaa henkilöstölle hyvinvoinnin lahjakortit. Vai tarvitsetteko tyhy/tyky-päivään tanssinopetusta, pikahierontapisteen tai niskahartiajumppaa? Pyydä tarjous p. 040 7180591 tai anu@nivelkuntoutus.fi. Huom. Perinteisten maksuvälineiden lisäksi käy minulle myös mm. Smartum, ePassi, Eazybreak ja Edenred -työpaikkaedut!

  Toimin Kouvolasta käsin koko Kaakkois-Suomen alueella hyvinvoinnin, liikunnan ja terveyden asialla. Ammatiltani on naprapaatti (AMK) eli olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelin vaivojen tutkimiseen, hoitoon ja kuntoutukseen naprapatian, hieronnan ja harjoitusterapian keinoin. Tanssia olen harrastanut koko ikäni. Kilpatanssissa olimme SM-mitalisteja 10-tanssissa.

Lahjakortilla terveyttä ja hyvinvointia

Lahjakortti naprapatia, hieronta ja tanssiopetus, Anu K Peltonen Tmi Kouvola

Hyvinvoinnin lahjakortit
Lahjakortti on ekologinen ja aineeton hyvänmielen lahja rakkaalle, läheiselle, ystävälle ja esim. henkilöstölle. Voit tilata lahjakortin verkkokaupasta tai soittaa p. 040 7180591 ja tilata yksilöllisen lahjakortin haluamallesi summalle. Lahjakortin voi käyttää naprapaatin hoitoihin kuten manuaaliseen terapiaan, hierontaan, turvalliseen liikunnanohjaukseen tai yksityistanssiopetukseen.